MENU

Nieuwsbericht maandag 18 juni 2018

Aan de slag met 71 ideeën!

De inschrijving sloot op 3 juni, wat betekent dat we alweer een tijd op weg zijn met de volgende fase van de challenge. Ruim 70 aanmeldingen ontvingen we! Met elk van de deelnemers hebben we contact gezocht en het volgende traject in gang gezet: er wordt nu hard gewerkt aan de definitieve voorstellen, die moeten voldoen aan alle criteria.

Volgende week staat er een startbijeenkomst op het programma, waar deelnemers, oud-deelnemers, gemeentelieden en andere genodigden aanwezig zullen zijn. Want de kennis die afgelopen jaar is opgedaan, is zo waardevol, het is zonde als we daar geen gebruik van maken voor de deelnemers van dit jaar. De deadline voor de definitieve voorstellen is 8 juli (hier vind je alle belangrijke data voor de challenge). Daarna zal de jury zich buigen over de plannen, om zo tot een selectie van finalisten te komen. Spannend! De challenge vordert gestaag!

Deel dit bericht

De inschrijving is helaas gesloten.

Op 3 juni 2018 om 0.00 uur sloot de inschrijving voor 2018. Op de hoogte blijven van wat de deelnemende ondernemers allemaal doen om Groningen nóg beter te maken? Of weten of er een nieuwe Challenge komt in 2019?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.